Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Paylaşım [Release]ISROR 2015 Server Files (RIGID Online)

unknown.png
npcde alım satım yaparmısın deli olcam sürekli dc veriyor bana (execute query error : {CALL _STRG_ADD_PACKAGEITEM (?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?)})
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

v234 sro client welcome msg asm
00874686 | 68 E8010101 | push sro_client.10101E8 | 10101E8:L"Welcome back, we hope you enjoy your stay in Rigid online. :)"

1. 00978633 . 68 00470301 PUSH sro_clie.01034700 ; UNICODE "Rigid Client Data Version %d.%03d"

2. [01:32]
    009786A6 . 68 BC460301 PUSH sro_clie.010346BC ; UNICODE "Rigid Client Exe Version %.3f"

npcde alım satım yaparmısın deli olcam sürekli dc veriyor bana (execute query error : {CALL _STRG_ADD_PACKAGEITEM (?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?,?)})

v234 sro client welcome msg asm
00874686 | 68 E8010101 | push sro_client.10101E8 | 10101E8:L"Welcome back, we hope you enjoy your stay in Rigid online. :)"

1. 00978633 . 68 00470301 PUSH sro_clie.01034700 ; UNICODE "Rigid Client Data Version %d.%03d"

2. [01:32]
    009786A6 . 68 BC460301 PUSH sro_clie.010346BC ; UNICODE "Rigid Client Exe Version %.3f"
can u share it bro after fix ?

Çok fazla kişinin Billing hatası aldığını gördüm ve bu sorunu düzeltmeye yönelik bir adım program yaptım, kullanımı gayet basit config.ini dosyasına ip adresinizi ve portunu girmeniz yeterli herhangi bir veritabanına bağlanmasına gerek yok sistemin.

server.cfg ise aşağıdaki gibi olması yeterli

CGILogin "http://config.ini ip ve port/Property/Silkroad-r/checkuser.aspx"

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Not: Exe'yi yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.

Benim anlam veremediğim bu dosya yolundaki dosyalar nerde baktım heryere bulamadım neye göre işlem yapıyor burda 😀
/Property/Silkroad-r/checkuser.aspx

Benim anlam veremediğim bu dosya yolundaki dosyalar nerde baktım heryere bulamadım neye göre işlem yapıyor burda 😀
/Property/Silkroad-r/checkuser.aspx
ISRO iki ayrı şirkete geçtiği için 2 şirkeyede kayıt olan kullanıcılar oyuna girebilsinler diye api sistemi yapmışlar, biz private server tarafında olduğumuz için zaten sadece joymax kanalını kullanıyoruz,DevTek'in yaptığı BillingServer ise veritabanına bağlanıyor hesap joymax kanalında mı diye kontrol ediyor ve ona göre bilgi gönderiyor bu işlem tamamen gereksiz, gateway server zaten kullanıcı adı ve şifre işlemlerini kendi içerisinde yapıyor, bu programda aspx veya asp dosyaları yok programın mantığı belirttiğimiz adreste dinleme yapıp oraya gelen veriyi işleyip adrese veri isteğinde bulunan programa geri veri göndermesi, bende programda sql'e veri sorgusu yapmadan gelen tüm istekler joymax kanalına ait diye otomatik geri yanıt göndertiyorum.

ISRO iki ayrı şirkete geçtiği için 2 şirkeyede kayıt olan kullanıcılar oyuna girebilsinler diye api sistemi yapmışlar, biz private server tarafında olduğumuz için zaten sadece joymax kanalını kullanıyoruz,DevTek'in yaptığı BillingServer ise veritabanına bağlanıyor hesap joymax kanalında mı diye kontrol ediyor ve ona göre bilgi gönderiyor bu işlem tamamen gereksiz, gateway server zaten kullanıcı adı ve şifre işlemlerini kendi içerisinde yapıyor, bu programda aspx veya asp dosyaları yok programın mantığı belirttiğimiz adreste dinleme yapıp oraya gelen veriyi işleyip adrese veri isteğinde bulunan programa geri veri göndermesi, bende programda sql'e veri sorgusu yapmadan gelen tüm istekler joymax kanalına ait diye otomatik geri yanıt göndertiyorum.
Teşekkürler

potlarımı hazırlıyorum kasılmaya başlayabilirim :D

Ekli dosyayı görüntüle 14301
Hep dikkatimi çekmiştir exp bardaki exp yüzdesi neden isrodaki gibi gizlenmiyor misal inventory deki gold yazısı gibi G... exp yuzdeside 36...% üzerine geldiğinde kusuratını gösteriyor 😀

Rigid Server Tanıtım konusunda dediğim olay var Client ile alakalı bir durum galiba güncel client değilmi

potlarımı hazırlıyorum kasılmaya başlayabilirim :D

Ekli dosyayı görüntüle 14301
iyi hayırlı olsun hacım bende bir yapabılsem super olcak senın dunkı yayınından ayarları tamamladım elıne saglık birde clıentde dıl secenegı yok snn actıgın clıentde rıgıd clıentde dıl secenegı var brom

Hep dikkatimi çekmiştir exp bardaki exp yüzdesi neden isrodaki gibi gizlenmiyor misal inventory deki gold yazısı gibi G... exp yuzdeside 36...% üzerine geldiğinde kusuratını gösteriyor 😀

Rigid Server Tanıtım konusunda dediğim olay var Client ile alakalı bir durum galiba güncel client değilmi
rıgıd sronunkını kullanmıyolarkı ustad eskı ısro clıentını kullanıyolar rıgıd clıentde dıl secenegıde var

Geri
Üst Alt