Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Paylaşım [Release]ISROR 2015 Server Files (RIGID Online)

iyi hayırlı olsun hacım bende bir yapabılsem super olcak senın dunkı yayınından ayarları tamamladım elıne saglık birde clıentde dıl secenegı yok snn actıgın clıentde rıgıd clıentde dıl secenegı var brom
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

rıgıd sronunkını kullanmıyolarkı ustad eskı ısro clıentını kullanıyolar rıgıd clıentde dıl secenegıde var
Dil seçeneği media ile oluyor isro mediadan atabilirsin launcher. dat veya. bak uzantılı bir dosyaydı galiba unuttum

h
Tamam işte suanki paylaşılan dosyalarda hepsi mevcut sadece launchere dil sekmesini getirmen için media içine bir dosya atılıyordu
he tmm anladım ustad ben gordugumu soluyorum sen ole dıyosan oledır isro databasesi yeni oldugu ıcın sadece gorerek yazıyoz :)

Geri
Üst Alt