Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Paylaşım [Release]ISROR 2015 Server Files (RIGID Online)

Bunu neden yapıyordur ? Tum ayarları kontrol ettım sorun gozukmuyor. SQL adı kullanıcı adı ve şifreler doğru

Ekli dosyalar

• certhata.jpg
    certhata.jpg
    242.1 KB · Görüntüleme: 75
Bunu neden yapıyordur ? Tum ayarları kontrol ettım sorun gozukmuyor. SQL adı kullanıcı adı ve şifreler doğru
Bu sorunun kaynağı tamamen SQL bilgilerinden kaynaklı bir hata.
SqlExpress kullanıyorsan bilgilerini doğru girdiğinden emin ol genelde SqlExpress cert ve billing kısmında hataya neden oluyor adından dolayı
Direk olarak local ip yaz. sorunun devam ederse "Sql evolution" sürümünü kullan bu sürüm önerdiğim bir sürümdür.

Sql server 2022 evaluation
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@Mico How do I recharge the Premium Silk?
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Bu sorunun kaynağı tamamen SQL bilgilerinden kaynaklı bir hata.
SqlExpress kullanıyorsan bilgilerini doğru girdiğinden emin ol genelde SqlExpress cert ve billing kısmında hataya neden oluyor adından dolayı
Direk olarak local ip yaz. sorunun devam ederse "Sql evolution" sürümünü kullan bu sürüm önerdiğim bir sürümdür.

Sql server 2022 evaluation
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Sorunum çözüldü teşekkür ederim. 🙂

Bir sorum var ilk mesajda video içindeki dosyaları mı kurup yükleyecez yoksa mesaj içindeki dosyalarımı

Geri
Üst Alt