Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Rütbe Yazısının Rengini Değiştirme

where is that i have use chrome browser and i can't view the image too .. or maybe u can upload the image for me .. because iam already can't view that and i need to made that system on my files

i can easy open your link that u have put it.. ! but when i open it they give me a error like there is no screen in show ! that is happen with all screens u have post it !

Merhabalar Elinize Kolunuza Saglık Anlatımınız Güzel Olmuş Öncelikle Ben Bu Rütbeyi Renkendiriyorum 1 BÜTÜN RÜTBE RENKLİ OLUYOR MESELA BEN BELİRLİ RÜTBELERİ YAPCAM 10 15 TANE O RÜTBE COLONLARINI NASIL BULA BİLİRİM . İYİ GÜNLER DİLERİM

Geri
Üst Alt