Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Rütbe Yazısının Rengini Değiştirme

Hocam Şöyle Düşün Ben Yeni Rütbeler Getirdim VIP -SLAYER-SWAT-GALATASARAY TARZI RÜTBELER BUNUN DÖRDÜNÜ FARKLI RENKDE YAPCAM BEN BU RÜTBELERİN KODUNU BULAMADIM .

Spam yapmanıza gerek yok bir kez yazıp cevap bekleyin. Yeni bir .DLL ile yapılabilir diye cevaplanmış.

Yeni bir DLL'yi ancak bilgi sahibi birisi yapabilir. Yapabilecek birisi varsa geri dönüş zaten yapacaktır.

Bende spam yapmanızın gereksiz olduğunu söyledim, sorun ve bekleyin tekrar yazınca birşey değişmiyor.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Dostum herşeyi ücretsiz nasıl bulurum derdine düşme, istediğin şey kolay birşey değil ve piyasada yok, kısaca yazılıp çizilmesi lazım. Eğer böyle birşey düşünüyorsan ve söylediğin gibi bu satacağın birşeyse ücret vermekten çekinme. Konu sahibi ile iletişime geçin sizi gerekli şekilde yönlendirir yada kendin istediğin editi işin ehlini araştırıp yaptiracaksin. Eğer güvenilir isim duymak istiyorsanda piyasanın en iyilerinden tombalaci46 ve sarkolata var bunlarla iletişim kurmaya çalış, istediğin her türlü server sorununu bu adamlar çözecektir.

Geri
Üst Alt