Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Rütbe Yükseltmeleri/Düşürmeleri/Güncellemeleri Hk.

Deneme moderatörlerin herhangi bir ekstra yetkisi olmadığı için deneme moderatörlük sürelerini uzatmadık zira forumda yetkili eksiği var. Bu açığı hızlı bir şekilde doldurup, daha iyi görev dağılımı yapmamız gerekiyor.

Süreç hızlı oldu sebep yukarı da.

Yönetim uygun gördüyse bir nedeni vardır. Forumda ki aktifliği önemli olduğu kadar, arka taraftan bize olan destekleri de önemli. Forum canlılığı ne kadar önemliyse, düzeni de o kadar önemli.

@Mico Forum içerisindeki ciddi aktifliği ve neredeyse her bir hafta içerisinde ortalama 2 3 tane çok değerli paylaşımlarından dolayı "Veteran" rütbesine terfi edilmiştir.

Hayırlı olsun! Forumumuza ciddi derecede katkılarınız için kendi adımca teşekkür ederim! :)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
rütbede gözüm yok Yuppi nickli şahısı banlayın yeter :D(konularını gizlemesinden dolayı pek sevmediğim bi hareket) hiç değilse yorum yap tepki emoji seç gibi kısıtlayabilirdi 1 aylık 2 aylık gibisinden üye gün sayısı vs ama egosundan komple gizlemiş sanki başka sitelerde yokmuş gibisinden :D

raw_fenerbahce39liler-yonetimi-istifaya-cagirdi_405546962.jpg

Kimseye kapı göstermek istemiyorum ancak beni bu yola itekliyorlar. İteklemeyin.

@Yuppi denen şahıs diye bahsedilen kişi, şu sektörde yaptığı işi hakkını vererek yapan çok az kişiden biridir. Konularını gizlemesi kendi tercihi. VSRO.ORG'ta hiç bir kâr amacı güderek durmuyor ve kârı da yok. Teklif etsek kabul etmeyecek bir karaktere de sahip zaten.

O konularını sadece yönetim üyelerine özel bırakmak istedi (Çünkü sıfırdan kendine ait bir çok konusu olan arkadaşın bir çok konusu bu forumdan çalındı ve bir teşekkür dahi edilmedi, bunlar basit konular değil.) O konulara elite ve premiumuda ben ekledim.

Bir çok kişinin gizli olan konularda veya bazı kısıtlamaları olan konularda da altta linklerini paylaştığını gördüm. Çoğu kişininkini görmezden geldik.

Ne zoruna gidiyor insanların anlayamıyorum? Kâr amacı gütmüyor oluşumuz mu? Birilerinin kanını ciğerini emmiyor oluşumuz mu? Nedir yani?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bahsettiğin konular @Yuppi 'nin ise eğer lütfen tüm konularını kontrol et. 2 yada 3 konusu dışında gizli olan konuları halen başka platformlarda paylaşılmadı.

Paylaşanı da bulursam ( Bir teşekkür dahi etmeden Halit'e ) kim olduğuna bakmam banlarım.

Geri
Üst Alt