Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Rütbe Yükseltmeleri/Düşürmeleri/Güncellemeleri Hk.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Evet bahsettiğim konular Yuppi'ye ait. Konularının yarısından çoğu başka forumlarda var. Benim anlatmak istediğim neden insanlar gidip başka foruma üye olup çalan kişilere prim kastırıyorlar.

Tabi @Yuppi 'nin kendi kararı saygı duymak lazım. Sonuçta işin içinde emek var. Kimse çıkıpta @Yuppi 'nin paylaştığı procedür'leri bedavaya paylaşmaz.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Selam, mesajını yeni gördüm. Konularım başka forumlarda varsa oraları kullan neden buraya yazma ihtiyacı hissettin ki? Yok eğer başka forumda yoksa ve erişemiyorsan konularımı görüntüleyebilme şartı yazıyor ve konuyu oluştururken şartı ben belirliyorum senin bu konu üzerinde herhangi bir söz hakkın yok. Ayrıca egoist olsaydım o konuları asla paylaşmazdım. Teşekkürler.

Geri
Üst Alt