Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunda şey sorunu vardı ya seninkinde var mı bilmiyorum da,
Buf basacagı karakter yakınındaysa sorunsuz basıyor uzaktaysa yürüyüp de basmıyor ? onu ben çözümünü bulmuştum da şimdi hatırlayamadım. Var mı öyle bir sorun
Bunda şey sorunu vardı ya seninkinde var mı bilmiyorum da,
Buf basacagı karakter yakınındaysa sorunsuz basıyor uzaktaysa yürüyüp de basmıyor ? onu ben çözümünü bulmuştum da şimdi hatırlayamadım. Var mı öyle bir sorun
@tolgacan4ever eksik değil ama illa bunu kullanman gerekmiyor, skillin özü europe painden geliyor pain skillini chn de istediğin builde klonla ismini cismini değiş al sana chn pain. Bunu pekçok diger skill için kullanabilirsin
@tolgacan4ever eksik değil ama illa bunu kullanman gerekmiyor, skillin özü europe painden geliyor pain skillini chn de istediğin builde klonla ismini cismini değiş al sana chn pain. Bunu pekçok diger skill için kullanabilirsin
skill aynı şekilde kullandım zaten otomatik ıd veriyor kendime göre düzenledim ama skilldata_enc dosyasında db to media ile çıkarıp sonra içini açarak eklemiş olduğum idler felan hepsi oraya geldi ben eklemiş olduğum tarafı sadece alıp mediapk2 nin içindeki yere attım loader ile çalıştırdığımda bekleme yerinde crash oluyor