Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Serverinize 130 Skilleri Sorunsuz Ekleme

merhaba öncelikle linkleri yenilediğin için teşekkür ederim particles tarafında birkaç eksik efp dosyası mevcut elinde varmıdır Ekli dosyayı görüntüle 14438
isro data.pk2 ve particles kullansana en kolayından ? zaten birde icon olayı var o yüzden direk isro client indir ordan skil iconlarınıda al media klasöründen skill icon full çek

isro data.pk2 ve particles kullansana en kolayından ? zaten birde icon olayı var o yüzden direk isro client indir ordan skil iconlarınıda al media klasöründen skill icon full çek
öyle yaptım zaten data particles isrodan kullanıyorum ama istiyor client skilleri ekleyince

Efp hatasını çözebilen yada bilen yardımcı olabilir mi yukarda paylaşılan hatanın aynısı, isro data map ve particles kullanıyorum ayrıca isro mediadan icon ve icon 64 ü komple patchledim yine aynı

isro particles kullanıyorum.. Bazı efp'leri eksik kaldı sanırım.
Oyuna giriyorum sorun yok skillerlerde .. starta basınca bi sürü efp hatası veriyor.
Mevcutsa paylaşırsanız sevinirim.

Skillerin EFP dosyaları elinde olan var mı ?
Isro particles ve bi sürü 140 cap particles denedim sonuç yok!
Skiller çalışıyor yerlerine eklendi ama sorun sadece EFP

Skillerin EFP dosyaları elinde olan var mı ?
Isro particles ve bi sürü 140 cap particles denedim sonuç yok!
Skiller çalışıyor yerlerine eklendi ama sorun sadece EFP
Sorunun skilleffect.txt içerisinde olabilir mi? Daha önce bende uğraştım. Misal fire bolt attack skill kullanırken staffı havada tutup dönüp vuruyor. Bu ayarlar hep skilleffect.txt içerisinden yapılıyor.

Sorunun skilleffect.txt içerisinde olabilir mi? Daha önce bende uğraştım. Misal fire bolt attack skill kullanırken staffı havada tutup dönüp vuruyor. Bu ayarlar hep skilleffect.txt içerisinden yapılıyor.
Evet, efp soruyor ve o animasyonun efpsi lazım bana ama isro efpleri ile isimleri değişik sanırım. Tek tek düzeltmek yerine animasyonları istiyorum. Kimsede yok sanırım

Evet, efp soruyor ve o animasyonun efpsi lazım bana ama isro efpleri ile isimleri değişik sanırım. Tek tek düzeltmek yerine animasyonları istiyorum. Kimsede yok sanırım
@EfsaneSro teşekkürler gölgesi üstümüzde
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Geri
Üst Alt