Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Serverinize Yeni Devil Görünümü Ekleyin

2 hafta önce sorunsuz kurdum şuan kuramadım nedense sinir oldum bıraktım yapacağınız işlemler basit örnek bir charactervisualchange.txt bırakıyorum ordan kendinizdekileri değiştiriniz sakın kopyala yapıştır kullanmayınız
Değiştireceğiniz yani bu alttaki koddan alıp sizdekine ekleyeceksiniz renkli işaretlediğim yerler sizde farklı olabilir burdakini yazacaksınız.

Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Ekli dosyayı görüntüle 1900
Allah iyiliğini versin 2 gündür uğraşıyorum ya diyorum male olduğu halde nasıl female olmaz. Hiç dosyaların eksik olabileceği aklıma gelmedi :) Sadece male kısımlar paylaşılmış female kısımlar yoktu geç de olsa farkettim sonunda :D

Allah iyiliğini versin 2 gündür uğraşıyorum ya diyorum male olduğu halde nasıl female olmaz. Hiç dosyaların eksik olabileceği aklıma gelmedi :) Sadece male kısımlar paylaşılmış female kısımlar yoktu geç de olsa farkettim sonunda :D
:D

Geri
Üst Alt