Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Serverinize Death Bone Roc Unique Ekleyin

birsey dicem serverde anahtarla girilen roc olunce bone roc cıkıyomu databasede bone roc olmasada :D benım db de yok bone roc normal roc ekli ama

birsey dicem serverde anahtarla girilen roc olunce bone roc cıkıyomu databasede bone roc olmasada :D benım db de yok bone roc normal roc ekli ama
oyunda hiç quest yapmadım quest yapan birisi varsa söylesin :D @Xena deniyordu en son demon questini belki boneroca denk gelmiştir

Vsroda normal roc kesince bone roc çıkmıyor ama csroyu bilmiyorum.

nasıl eklenir acaba roc öldügünde cıkması içi bonerock'u

Trigger mantığı ile eklenebilir denemek lazım. Roc öl boneroc spawn ol mantığı ile.

Trigger mantığı ile eklenebilir denemek lazım. Roc öl boneroc spawn ol mantığı ile.
roc spawn gameserver uzerınden yapılıyor smc den giriş cıkısları saatleri ayarlanıyor roc oldunmu dırek cıkıs kapısı beriliyor

Çok eskiden oynayıp ismini bile hatırlamadığım bi private serverde yapılmıştı bu ama normalde çıkmıyor :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Anlatım.txt ve Kurulum.txt dosyalarını okumayı uygulamayı unutmayınız
data ve particles klasörünü direk oyununuza patch atabilirsiniz.
Database klasöründeki db bilgilerini düzgün giriniz ID'leri kendinize göre ayarlamayı unutmayınız
RefSkill db girdilerini girdikten sonra RefObjChar tablosunda eklediğiniz kodun DefaultSkill ile DefaultSkill10 arası girdileri düzeltmeyi unutmayınız sizin kendi RefSkill ID değerlerinize göre

v7VObab.jpg

jhVfdab.jpg

Teşekkürler sorunsuz eklendi.

Ekleyeceklere not: mediadaki characterdata_45000 yı editlemeyi unutmayın.

Geri
Üst Alt