Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Serverinize Yeni Devil Görünümü Ekleyin

skille falan işin yok bunları komple kopyalamıyacaksın renkli işaretledim sağa doğru kaydır sendeki varolan amalrun dresteki kıyafetlerle değiştirceksin esteve eklemiş bak resim atmış bir önceki sayfada
renkli işaretlediğim şeyleri yapacaksın sendeki varsayılanlar yerine

skille falan işin yok bunları komple kopyalamıyacaksın renkli işaretledim sağa doğru kaydır sendeki varolan amalrun dresteki kıyafetlerle değiştirceksin esteve eklemiş bak resim atmış bir önceki sayfada
renkli işaretlediğim şeyleri yapacaksın sendeki varsayılanlar yerine
Hacım devilin kodu nerede sana onu soruyorum :D Yani bu değiştireceğim şey var ya hangi klasörün hangi txt nin ya da hangi tablonun içinde onu soruyorum :D

This is files are missed some.. can u read your text have share it .. u will see some lines missed

este nasıl yaptığını şu yabancı arkadaşlara anlatabilirmisin ? :D
önce amalrun devil Ekle görürsün sağda misal amalrunda var olan görünümü değiştiriyoruz sadece yeni birşey eklenmiyor :D
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

verdiğin kodu 3 e böldüm baktım kendi visualchange imde de 3 e bölünecek vaziyette neyse böldüm. Bütün redleri seninkiyle değiştirdim data dosyalarını patch attırdım + visualchange i de attırdım patch olarak. Fakat alıp üzerine geldiğimde tak kapanıyor.

Geri
Üst Alt