Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seni buralarda görmek ne güzel bana laf edenler başka dosyaların peşinde döner olmuş en azından kimsenin dosyasıyla işim yok yardım isteyerek de olsa kendim çabalayıp öğreniyorum. Güldürdün
Seni buralarda görmek ne güzel bana laf edenler başka dosyaların peşinde döner olmuş en azından kimsenin dosyasıyla işim yok yardım isteyerek de olsa kendim çabalayıp öğreniyorum. Güldürdün
acın geçmediğine göre sağlam geçirmişim sana bu gayet net anlaşılıyor ki kudurmaya devam ediyorsun. Benim kimsenin dosyasına ihtiyacım yok. Seni tanıdığım gibi BFilter ile isim yapmaya çalışan velet Ahmed'i de tanıyorum. Oda tıpkı senin gibi başkalarından aldığı dosyalar ile kendi çapında isim yapmaya çalışan bir lamerin teki Seni editlere daha doğrusu cryforhelp döngüsüne başladığın ilk günden beri tanıyorsam onu açtığı ilk oyundan beri tanıyorum. Sen kafanı yorma. Cherno nun sattığı eski proje ile kendinize isim yapmaya çalışıyorsunuz. Tam buraya cuk diye oturan bir söz vardır anladın onu sen... Mesaj atma sebebime gelince tıpkı senin gibi yediremeyince bana "seni ilgilendirmez" demiştin ya. Ben sana öyle karşılık vermeyeceğim çünkü zaten ihtiyacım olduğundan değil (ama bunu o kalın kafan anlamaz) sadece bu lamerin tuzağına düşmek üzere olan arkadaşımı kurtarmak için indirdim. Ahmed tıpkı senin gibi insanların gözünü boyuyor ama ben arkadaşımı kurtardım. Dosyalarda dış bağlantılı olan özellikler ile Cherno nun bende olan son projesini karşılaştırdım ve arkadaşımı aslında zerre bilgisi olmayan sağdan soldan tıpkı senin gibi çırpma işler yapan bir sahtekardan kurtardım.