Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Share! Files Bfilter! 😍😍

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Şimdi sen bana kalın kafa dedin ya tanımadan bana bir ismini ve soyismini bahşeder misin ? :D Cherno dosyalarıyla uzaktan yakından alakam yok. Ayrıca kimseden dosya aldığım falan yok :D çırpma iş gram yok ama sen sağlam küfürü hakediyorsun da seninle hukuki boyutta ilgileneceğim gram cesaretin varsa özelden yada burdan isim soyisim veya adres vs vs. bekliyorum cesaretin varsa da inkar etmezsin :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Kıskançlıktan nasıl kudurduğun ortada :D gibi sanki :D yediremeyeğim hiçbir şey yok. Cryforhelp veya başka şeyler sana dokunan hiçbir şey olduğunu zannetmiyorum :) sen cesaretini kullan bana aslını bildir. ben sana insanlarla nasıl konuşulacağını kısacık bir duruşmada anlatayım. :) delikanlısın ya buradan hakaret ediyorsun :D

Geri
Üst Alt