Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Videolu Anlatım Sieger Farkı ile Server Kurulum, Tüm Ayarlamalar ve Sorunsuzca Aktif etme SQL 2014 Hamachi Detaylı Anlatım

Herkese merhaba arkadaşlar,
Bu video anlatımım da sizlere tüm detayları ile birlikte local bilgisayarınıza nasıl kurulum yapacağınızı anlattım.

Adımları benimle birlikte yapmanız halinde sorunsuz olarak kurulum yapabileceksiniz.

Video içerisinde kendime hazırladığım özel text içeriği:​

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Not: Video içeriğinde ki dosyalar virüs içerdiği için sizlerle paylaşmadım. Forum içerisinde tüm dosyaların clean halini bulabilirsiniz.

linki göremedim ama

Herkese merhaba arkadaşlar,
Bu video anlatımım da sizlere tüm detayları ile birlikte local bilgisayarınıza nasıl kurulum yapacağınızı anlattım.

Adımları benimle birlikte yapmanız halinde sorunsuz olarak kurulum yapabileceksiniz.

Video içerisinde kendime hazırladığım özel text içeriği:​

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Not: Video içeriğinde ki dosyalar virüs içerdiği için sizlerle paylaşmadım. Forum içerisinde tüm dosyaların clean halini bulabilirsiniz.

Thx

basarılar oncelıkle güzel bir vıdeo videoyu ızleyerek yapdım bır bır fakat hersey acıldı launcer acılmıyor kucuk kutu hatası verıyor

tesekkurler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

tesekkurler

Geri
Üst Alt