Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Sieger ile Tüm Slotlarınızı Homojen Mob Slot'una Çevirin!

Merhabalar, uzun süredir herhangi bir paylaşım yapmıyordum.
Bir arkadaşımız bu konuda sıkıntı yaşamış ve Hakan (@EfsaneSro )'da kendisine yardımcı olmuş.
Kendisinin konu altında paylaştığı kod içeriğinde eksiklikler ve bir takım düzensizlikler vardı.

Kodu düzenledim, hiç bilmeyen birinin yapacağı şekile getirdim ve sizlerle paylaşıyorum.

İlk olarak kod paylaşımı için @EfsaneSro 'ya teşekkürlerinizi iletin.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Kod içerisinde hiç bir şekilde Cave'ler dahil edilmemiştir.
Cave'ler iç yapılarının darlığı ve şekilleri gereği homojen mob slotlarına pek uygun kısımlar değiller.

Farklı bir paylaşımda görüşürüz, öptüm.​
eline saglık teşekkürler

Hello, I haven't posted anything for a long time.
A friend of ours had a problem with this issue and Hakan (@EfsaneSro ) helped him.
There were deficiencies and some irregularities in the code content he shared under the subject.

I edited the code, made it easy for someone who doesn't know anything about it, and I'm sharing it with you.

First of all, thank @EfsaneSro for sharing the code.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Caves are not included in the code in any way.
Caves are not suitable for homogeneous mob slots due to the narrowness of their internal structure and shape.

See you in a different post, I kissed you.​
thanks for share !

Merhabalar, uzun süredir herhangi bir paylaşım yapmıyordum.
Bir arkadaşımız bu konuda sıkıntı yaşamış ve Hakan (@EfsaneSro )'da kendisine yardımcı olmuş.
Kendisinin konu altında paylaştığı kod içeriğinde eksiklikler ve bir takım düzensizlikler vardı.

Kodu düzenledim, hiç bilmeyen birinin yapacağı şekile getirdim ve sizlerle paylaşıyorum.

İlk olarak kod paylaşımı için @EfsaneSro 'ya teşekkürlerinizi iletin.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Kod içerisinde hiç bir şekilde Cave'ler dahil edilmemiştir.
Cave'ler iç yapılarının darlığı ve şekilleri gereği homojen mob slotlarına pek uygun kısımlar değiller.

Farklı bir paylaşımda görüşürüz, öptüm.​
tesekkurler

Geri
Üst Alt