Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorma ya meşurdu o valla ben bile onu yapmıştım.. Ama mükemmel zamanlardı. Hiç pişmanlık duymadım. Hep zevk aldım şu oyundan hala daha az çok eski zevkleri tatmaya çabalıyorum.
Ya bazen cidden canim istemediginde soyle 1 hafta filan oynamiyorum sonra kendimi sorguluyorum neden oynamiyorsun diye tekrar basladiktan sonra sanki 9 10 sene onceki zevki tekrar hissediyorum. Boyle bir bagimlilik yok
Aslında ben hala oynuyorum fakat çok sık değil. Isro şu haliyle bile aslında oynamak canım istemiyor değil. Kaç kez girmeye çalıştım. 4-5 tane char sokamıyorum partide Aşırı dolu server bir dc yediğinde girmesi kaç saati alıyor. Doğal olarak çok sıkıntı. Yoksa kurucam partiyi kasılsın 24/7
Gecen gun deniyeyim dedim bende premium falan yok tabi oylesine yeni char acip en azindan bir zevk olsun diye girecektim. Feronia serverini deniyeyim dedim 692 kisi sira var dedim herhalde 140 cap oldugundan sonra baska bir server daha denedim ondada basta 15 kisi sira var gozukurken bir Anda 250ye filan yukseldi direk uninstall ettim oyunu
2005 şubat veya mart ayları. Arkadaş grubumuzda Ali isimli bir fırlama CD'ye çekmiş getirmişti. Xian'da başladık.. kalabalık olduğuna karar verdiğimizde Alp's serverına geçtik. Mars açıldığında orada devam ettik. 90-100-110 derken 120 capi hiç oynamadık. Şimdiki aklım olsa hiç başlamazdım bu oyuna.
İlk karakterim Berkesuda, %50 int %50 str sword sheild bow heuksal.
İkinci karakterim Str Bow
3. Karakterim StrGirl isimli bir glavie char. 61 levele elle kastıktan sonra oyun parası karşılığı satıp Blade charıma set almıştım. Resmen king olmuştu.. Grand HACI_YATMAZ yazmıştık.
Son karakterim avrupa geldilkten sonra Gazelle olmuştu. 50 TL ye arkadaşa satıp oyunu bırakmıştım. 1 sene sonra char kasılmıştı iyice ve 50 TL verip geri almıştım arkadaştan.
Sonra bir warrior kasıp güzel fiyata satıp bırakmıştım her şeyi. 120 hiç oynamadım.
Dedim ya... şimdiki aklım olsa asla başlamazdım
Acikcasi bende ayni karardayim. Silkroad'a baslamadan once abimle Warcraft III : Frozen Throne Oynardik. Abim silkroad da goldbot mevzusu basladiktan sonra oyunu birakip dota 1 oynardi. Ben tabi o zamanlar Boyle grafigi ve gameplayi olan bir oyun olunca birakamadim fakat Halen zevkle oynuyorum ama hayatimi yok etti diye bilirim.