Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hic bir zaman 1 kişi yada 1 guilde oyunuma başlaması icin birşey vermedm bu tür isteklerde bulunanların hepsine yol verdim ve sslerinide bir cok kez paylaştım yani bu kişilik meselesi
bak bunu server sahipleri bu şekilde yapıyor eğer bunların önüne server yöneticisi gecmez pişpiklerse tabiki daha sonra serveri bırakırız sunu bunu ver vermezsen söyle olur falan filan tavırları yaparlar benim hedefim hep temiz oyuncu oldu 3 kağıtcılar istediğini bulamayanlar herzaman camur adamdır her sw batırır ben kendimden eminsem o camur bana yapışmaz herzaman hak yolunu bulur
Şimdi söyle düşün cok oyuncu var hic bir sw sahibi hic birşey vermese bunlar bu oyunu hepsimi bırakacak tüm swler böyle oldgu sürece bence sorun kalkmıs olur 3*4k player ile pay verip oyuncu toplayan adamların swlerine zaten gidemezler gitselerde zevk alamazlar sende bi düsün istersen he sen pay verme taraftarıysan onu bilemem
bu millet bunu istemiyor vur kaccıların işine geldiği icin böyle yapıyorlar sen oyuncu degilsin anlaşılan kafaya takmadediğine göre sen emek ver birşeyler yap adam vursun parayi kacsın ben herkes icin bir düsünce ortaya koydum bu düsüncede olup elinden birşey gelmeyen arkadaşlar icin bir topluluk oluştrulmalı
ben Kesinlikle o sw nin cok playere var bunun az yada birilerini karalama amaçlı birşeyler yapmıyorum playerini tutana helal olsun hic bir server ile server sahibi ile ne kazanmış ne kaybetmiş işim olmaz Sadece Silkroad in icine etmişler Elimizden birşeyler geliyorsa hep birlikte birlik olup doğru olanı desteklemek adina böyle birşey paylaştım Bir cok arkadaş player server sahibide bu durumları yaşamakta yani A serveri olur b serveri olur sonucta Zevkler ve renkler tartışılmaz playerlar kendi sevdiği cap ve Dg'ye göre sisteme göre sw secer Adam gibi birşeyler yapılırsa Bu piyasa düzeltilir Kimse item satmasin demiyoruz İsro da cok char item vs sattim Önemli olan Temiz bir yönetim Birlik beraberlik Nasl tüm Esnafların Bir odası varsa Bu tarz bir Topluluk yaratıla bilir Üye olunur bir birine destek olunur Piyasada vur kac yapanlar ayıklanır bunlar yapılırsa güzel şeyler olur