Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SR-Game Server Kapanma Sorunu

Ben bi Duşa girip geliyorum Kafayı sıfırlıyım bu SR'gamenin icinden gecicem :D

Geçen gün bi müşterim yaşadı aynı sorunu çok garip ki söyleyeyim ben onu itemdata_xxx den çözdüm eski itemdatayi patch attim duzeldi birşeyler tetikliyor olabilir bi tik yedek client db varsa onda denemeni tavsiye ederim alakası yok diyenler olcak düşününce bence de yok ama ben böyle çözdüm

eski makinede suan sorunsuz acılıyor bilmiyorum napacam hala sorun devam ediyor :(

SQL loginlerini bile sil ekle yaptm odbc sorunsuz her yer sorunsuz char kıpraşmıyor cıldırcam :D

gel atayim ağam bak 2 sunucuda da aktif herşey stabil birinde oyun acık birinde char kıpraşmıyor :D

Yine Bir @tylu çözüm de bir numara :) evet arkadaşlar arkadaşımızın da desteği ile biraz uğraştırdı bizleri herşey stabil olmasina rağmen bazen kafa duruyor hata ariyoruz en başa dönmek varken Sorunum SQl yedeği kaynaklı cıktı Sql yedeğini alırken yada upload sırasında vs bir veri kaybı olmuş bir sekilde yolda kamyon carpmıs :) calısan makine yedeğimi tekrar alıp kurduk ve sorun ortadan kalkmış oldu @tylu kendisine cok teşekkür ederim sayesinde hergün biraz daha yol kat ediyorum vsro.org a da ayrıca teşekkürler

Geri
Üst Alt