Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SR-Game Server Kapanma Sorunu

@tylu sorun Sql ile alakalı aga Sql de ufak bir Npc işlemi yapıp düzenlesem bile Yeniden Aynı Veri okuma hatası veriyo :D Sql komple kaldırıp yeniden kurucam :)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
yok öyle birşey değil msla uniq süre ayarlıyorm onda bile gidiyor yada pot satış değerini değiştirip güncelliyorum hep ayni hata mesela diğer makinede bu işlemi yapp yeni makineye okutuyorum devam ediyor ama yni makinenin sql de bir değer de değişiklik yapınca oyuna girince aynı sorun oluyor 3 5 kez denedim

birşeyler bir şekilde bir birini kitliyor anlamadım ama bi sql yeniden kurup bakıcam

s.a kolay gelsin bu hatayı bende bir çok kez almıştım database ile alakalı oluyor tabloları kontroll et örn _RefCharDefault_SkillMastery e bak dbto media yı düzgün ekle

Geri
Üst Alt