Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Local bilgisayarınızda çalıştırabilirsiniz ancak öncelikle sabit IP almanız gerekiyor. Sabit IP almazsanız, her bilgisayarı kapatıp açtığınızda IP adreslerini yeniden tanımlamanız gerekir. Ayrıca bazı durumlarda filtrelere bağlanmak zorlaşabilir. Bunun nedenleri arasında modem, bilgisayar üzerindeki güvenlik duvarları (firewall) ve diğer ayarlar yer alıyor.
Adım 1: VPlus Silkroad Kaydı ve Dosyaların İndirilmesi
VPlus Silkroad web sitesine giderek bir kullanıcı hesabı oluşturun.
Ana menüye ulaştığınızda, “Dosyalar” bölümünden gerekli dosyaları indirin.
Her filtrenin kendi özel server dosyaları bulunur: ShardManager, GameServer dosyaları, ek olarak DLL dosyaları ve SRO_Client dosyaları.
Tüm içerikleri indirdikten sonra:
Server_Libs klasörünü kendi server dosyalarınızın içine çıkarın.
Client_Libs dosyalarını oyunun ana klasörüne ekleyin.
Adım 2: SQL Bağlantı Ayarları
VPlus web sitesindeki “SQL Connection” sekmesine gidin.
Örnek olarak verilen formatta kendi SQL bağlantı bilgilerinizi girin.
SQL sürümünüze uygun olan vplus.bak dosyasını indirin.
SQL Manager’a gidin, Database bölümüne sağ tıklayın ve “Restore” seçeneği ile bu dosyayı yükleyin.
Dikkat: Dosya C: diskinde yer almalı, aksi takdirde yükleme başarısız olur.
Ayarları kaydetmek için “Kaydet” butonuna basın. Başarılı bir bağlantı sağlandığında yeşil bir bildirim göreceksiniz.
Ayni bölümden Yazili olan ip adreslerine kendi firewall üzerinden izin vermelisiniz Gelen istekler bölümünde konuyla ilgili forum ve youtube üzerinden yardim alabilirsin, izin vermessen filter senin pc ile baglanti kuramaz.
Adım 3: Oyun Ayarlarının Yapılandırılması
Oyuna giriş yapmadan önce, yine VPlus web sitesindeki sağ tarafta bulunan bilgilerle:
IPInput aracı kullanarak MediaPK2 bağlantı adresi ve port ayarlarını düzenleyin.
Adım 4: Sunucuyu Başlatma
Önce kendi server dosyalarınızı başlatın.
Daha sonra VPlus web sitesindeki “Modüller” sekmesine giderek tüm modülleri başlatın.
Adım 5: Oyunu Herkese Açma
Alt bölümde yer alan HWID/IP/GM Giriş seçeneğine tıklayın. Bu adım, oyunu tüm kullanıcılar için erişilebilir hale getirir.
Bazı modemlerde Sql default portu olan 1433 portunu acmaniz gerekebilir, filterin bilgisayariniza bağlanması için.