Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Sunucunuza Shambhala(Sky Temple) Ekleyin!

Alternatif linkleri yüklermisin @risesun97 indirmek isteyenlere kolaylık sağlamış oluruz, şuan çalışmıyor kırık link.

İndirme başarısız sorun devam ediyor alternatif linkleri ekleyin bence :)

Merhaba ben ekledim, teleport oluyorum ama birkaç saniye duruyor sonra JG geri dönüyor. Neden oluyor acaba?

Sky temple sorunsuz ekledim. Data ve Particlesi isrodan çektim. Herşey faal çalışmakkta. Fakat Mob spawn ettiğimde herhangi bir mob moblarda saniyelik kaybolma oluyor. Kaybolmada demiyelim de bir görünüp bir gizleniyor. Aynı Bölgedeki charlarda da aynı sorun mevcut. Bir türlü çözemedim bu konuda bilgisi olandan bir destek beklemekteyim. Charlar ve moblar sanki İnvisible durumuna geçiyor tekrar geliyor bu olay saniyelik oluyor. Başka yerlerde herhangi bir sorun yok. Gs nin yetersiz kalmasından kaynaklı olmadığ kanaatindeyim. Sadece Sky Mapte bu sorun mevcut çünkü.

Geri
Üst Alt