Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sky temple Map

Fushiguro

Elite
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar,

Problem 1 : Sky Temple ekledim oyuna fakat belli başlı yerlerde problem var örneğin map'ın bazı yerlerinde başka bir yeri gösteriyor üzerinde uğraştım fakat düzeltemedim nereye bakmam gerekiyor ?
Video
https://streamable.com/eauwus

//////

Problem 2 : Ayrı olarak Shadow templeda da şöyle bir problem var oyundan atmıyor ama tamam dedikçe çıkmaya devam ediyor o bölgede onu da ekledim resim olarak

Problem 2 çözümü : isro map.pk2 kullanıp çözebilirsiniz.

///////

Problem 3 : Aşağıdaki videoda görüldüğü gibi her şey gidip geliyor
https://streamable.com/ubcgtl

Problem 3 Çözümü : Temiz bir kurulum bu problemi çözdü

Ekli dosyalar

• 1718727111838.png
    1718727111838.png
    1.8 MB · Görüntüleme: 45
  • 1718727151473.png
    1718727151473.png
    1 MB · Görüntüleme: 45
  • 1718727283938.png
    1718727283938.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 45
o halde tekrar temiz kurulum öneriyorum ve daha iyi destejk verebilmek adına discord adresimize gelmeni temenni ederim güzel kardeşim.
tekrar yaptım aynı sonuç başaramadım 2 gündür burada bununla uğraşıyorum Shadow Temple sorunsuz gözüküyor şuan orayı kullanıcam sadece teşekkürler yardımın için

Oyla 0
Yedekleriniz mevcutsa yedeklerinize dönün ve işlemleri baştan yapın. Forumda paylaşılan konu tamamen sorunsuz. İd'leri ve çakışan linkleri kendinize göre düzenleyip ekleyin sorunsuz kullanacaksınız.

Oyla 0
Forumda paylaşılan Hatasız Diye biliyorum bende worldmap_mapinfo.txt burada sorun olabilir ayrı zamanda interface\worldmap\map bu ddj. eksik olabilir Aslında kordinatlar vs doğru gibi duruyor ddj kontrolü yapabilirsin

Oyla 0
3 kere temiz kurulum yaptım çalışan serverlardan çektim olmadı ice fire ve posionda aynı problem var bende yapmaktan vaz geçtim shadow temple düzgün çalışıyor teşekkürler hepinize

Oyla 0
3 kere temiz kurulum yaptım çalışan serverlardan çektim olmadı ice fire ve posionda aynı problem var bende yapmaktan vaz geçtim shadow temple düzgün çalışıyor teşekkürler hepinize
Bu akşam müsait olursam ve bana unutturmayıp dc'den yazarken kendi kurulum yaptığım dosyalarına sana ileteyim o şekilde kurulum yap.

Oyla 0
Çözüldü worldmap_mapinfo.txt deki ID ler sıralı olmalı servisi 0 olanlar sıradan sayılmıyor

Oyla 0
Çözüm