Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sky Temple Mob Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MMTD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MMTD

.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar Sky Temple'de hiç bir sorun yok ama mobları ekleyince GameServer açılıyor 3 saniye donuyor 5 saniye sonra da otomatik olarak kapanıyor belki spawn rate alakalıdır diye spawn rateye en düşüğe çektim ama yine de aynı hatayı veriyor nasıl çözebilirim?

Konu nereye gidecek merakla bütün mesajları okudum.
Arkası önü bi bağlantı kuracaksınız yok şuradan yok buradan pm at vs şeyler.
Formda zaten aktifsiniz dm göndersenize 😂🤣🤣

Oyla 0
Bütün yazılanları okumadım.
ilk konunun başlıgını okuyarak bu cevabı yazıyorum Sky templeleri eklerken DB'de refgameworldte skytempleye ait bir bölüm oluşturmuş isen ID numarasına göre mob eklersen gameserver bunu acmaz. Gameserver Edit Gereklidir.
O yüzden Sky Templelari RefIntanceRegionda Idleri 1 olarak ekleyip mobları,teleportları WorldID 1 yaparak ekleyebilirsin. ondan sonrada öyle deneyebilirsin

Oyla 0
Sorun Frenory sayesin de çözülmüştür.

Çözüm: RefObjChar kısmında ki level sorunundan kaynaklıymış GameServer 140 lv son olduğu için 141 üzerini açmıyordu

Oyla 0
Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum Sky Temple'de hiç bir sorun yok ama mobları ekleyince GameServer açılıyor aynı şekilde sonra birden kapanıyor.

Oyla 0