Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sky Temple Mob Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MMTD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MMTD

.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar Sky Temple'de hiç bir sorun yok ama mobları ekleyince GameServer açılıyor 3 saniye donuyor 5 saniye sonra da otomatik olarak kapanıyor belki spawn rate alakalıdır diye spawn rateye en düşüğe çektim ama yine de aynı hatayı veriyor nasıl çözebilirim?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Client datasına import etmen gerekli onları, import ettiğin dosya yoluna serverfiles içerisinede atman gerekli.

Ek olarak, bu moblar DB'de de ekli olması gerekli.
Ekli ise oyuna gir, bu mobları konsoldan spawn et, sorunsuz spawn oluyorlar mı önce onu dene.

Oyla 0
Hem DB'ye hem de cliente ekledim hata vermeyenleri ama hata verenleri nasıl ekleyecem

Oyla 0
Ek'te ID ve Link ID sıralamaları düzenlediğim mob'lar bulunuyor.

Var olanları silip, bunları eklemeyi dene ve yazdığım ID'lerin DB'de olmadığından emin ol.

ObjCommon ve ObjChar sütun girdilerini göremediğim için karşılaştıramıyorum.
ObjCommon'da bulunan Link kısmı ObjChar ile aynı olmak zorunda.

Ekli dosyalar

Oyla 0