Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Survival Dosyalar

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradaki konuya göre survival eklemek istedim tüm tabloları kendi id sıralamalarıma göre yaptım patch attım ama launcher client açıyorum hemen client kapanıyor dumpta da bir şey yok ne yapacağım nereyi kontrol edebilirim?

_RefInstance_World_Region
1 25328

1 25329

1 25333

1 25334

1 25584

1 25585

1 25589

1 25590

1 25580

1 -25580

1 27091

1 27091

1 27092

_RefObjCommon

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

_RefRegion

SQL:

_RefRegionBindAssocServer

SQL:

_RefTeleLink

SQL:

_RefTeleport

SQL:

Merhaba
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradaki konuya göre survival eklemek istedim tüm tabloları kendi id sıralamalarıma göre yaptım patch attım ama launcher client açıyorum hemen client kapanıyor dumpta da bir şey yok ne yapacağım nereyi kontrol edebilirim?

_RefInstance_World_Region
1 25328

1 25329

1 25333

1 25334

1 25584

1 25585

1 25589

1 25590

1 25580

1 -25580

1 27091

1 27091

1 27092

_RefObjCommon

SQL:

_RefRegion

SQL:

_RefRegionBindAssocServer

SQL:

_RefTeleLink

SQL:

_RefTeleport

SQL:
Merhaba, _RefObjCommon'da quest\ins_quest_teleport.bsr dosyası nedeniyle teleport hatası alabilirsiniz. Teleportu okumuyor, veri eksik. Bu yüzden, database'de ilgili servisleri 0 yapın ve ardından dbtomedia işlemini gerçekleştirin. Büyük ihtimalle sorununuz bu şekilde çözülecektir

Oyla 0
I-Sro data.pk2, particles.pk2, map.pk2 kullanabilirsin, kendi varolan pk2 lerine import et
Kullandığım files ve client 120 cap şimdi yapmam gereken isro indirdikten sonra data - particles ve map pk2 dosyaları çıkarıp direkt o şekilde kullanmış olduğum client dosyalarındaki komple pk2 import edeceğim değil mi pk2 içinde import etmemem gereken klasör var mı yoksa direkt hepsini import edeyim mi?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Refobjcommon linkteki stunları tablo ismini tam hatırlayamıyorum refstruck tu galiba oraya ekledin mi
Evet orası da ekli

Oyla 0
Merhaba, _RefObjCommon'da quest\ins_quest_teleport.bsr dosyası nedeniyle teleport hatası alabilirsiniz. Teleportu okumuyor, veri eksik. Bu yüzden, database'de ilgili servisleri 0 yapın ve ardından dbtomedia işlemini gerçekleştirin. Büyük ihtimalle sorununuz bu şekilde çözülecektir
Başka bir konuda görmüştüm hatayı quest\teleport01.bsr yerine ins_quest_teleport.bsr olarak değiştirip sorunu çözmüşler bende direkt o şekilde ayarlamıştım ama onlar dc yiyormuş benim konum farklı client açılmıyor
Media.pk2 hariç hepsini import edebilirsin en sağlıklısı bu
npc ve roc medusa clone map eklemiştim onlar bozulmaz değil mi? Tam hatırlayamadım da data klasörü içine ekleme yaptıysam üst üste binerse diye 😂

Oyla 0
Custom ekledigin dressler vs etkilenmez ekstra bir dungeon haritası eklediysen etkilenir. Onun için navmesh içindeki dungeoninfo.txt yi yedek alıp import edebilirsin onun haricinde sorun yaşamazsınız. Sadece Christmas süslemeleri olur onlarında fixi var zaten. İsro pk2 kullanmamak, kullanmaktan daha fazla soruna ve uğrasa sebep olur 😄

Oyla 1
Custom ekledigin dressler vs etkilenmez ekstra bir dungeon haritası eklediysen etkilenir. Onun için navmesh içindeki dungeoninfo.txt yi yedek alıp import edebilirsin onun haricinde sorun yaşamazsınız. Sadece Christmas süslemeleri olur onlarında fixi var zaten. İsro pk2 kullanmamak, kullanmaktan daha fazla soruna ve uğrasa sebep olur 😄
Data\dungeon içerisinde dungeoninfo.txt var navmesh içinde göremedim

Oyla 0
Yazacağım yorumu @Hades zaten yazmış , Genel olarak içeriklerin çoğu eksik yada hatalıdır.
İsro PK2lerini kullandıktan sonra bu dosyaları rahatlıkla ekleyebilirsin.

Oyla 0
Geri
Üst Alt