Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Survival Dosyalar

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradaki konuya göre survival eklemek istedim tüm tabloları kendi id sıralamalarıma göre yaptım patch attım ama launcher client açıyorum hemen client kapanıyor dumpta da bir şey yok ne yapacağım nereyi kontrol edebilirim?

_RefInstance_World_Region
1 25328

1 25329

1 25333

1 25334

1 25584

1 25585

1 25589

1 25590

1 25580

1 -25580

1 27091

1 27091

1 27092

_RefObjCommon

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

_RefRegion

SQL:

_RefRegionBindAssocServer

SQL:

_RefTeleLink

SQL:

_RefTeleport

SQL:

Yazacağım yorumu @Hades zaten yazmış , Genel olarak içeriklerin çoğu eksik yada hatalıdır.
İsro PK2lerini kullandıktan sonra bu dosyaları rahatlıkla ekleyebilirsin.
İsro indirdim data - map ve particles çıkarttım şimdi datayı pk2editor ile import ediyorum işlemleri yapmıştım baştan tekrar yapmam mı gerekir?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@Hades @iMonarch @Thor @2Scratch Hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum isro dataları kullandım ve şimdi oyuna girebildim hatta warp ile survival girebildim addwp ekledim içeride geziniyorum
Yılbaşı konsept olmuş etraf onları kaldırabilmek için araştırma yapacağım

Oyla 0
İsro indirdim data - map ve particles çıkarttım şimdi datayı pk2editor ile import ediyorum işlemleri yapmıştım baştan tekrar yapmam mı gerekir?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@Hades @iMonarch @Thor @2Scratch Hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum isro dataları kullandım ve şimdi oyuna girebildim hatta warp ile survival girebildim addwp ekledim içeride geziniyorum
Yılbaşı konsept olmuş etraf onları kaldırabilmek için araştırma yapacağım
Çözüldü Olara Güncelliyorum iyi forumlar

Oyla 0
Geri
Üst Alt