Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Teleport Taşı ve Teleport Noktası Ekleme

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Merhaba anlatımın için teşekkürler. İlk defa teleport ekledim ve sorunsuz olarak.
Yalnız ben jangandaki teleporta , teleport sırası eklemek istiyorum ordanda gitmek istediğim yere ayar çekmek istiyorum bi özet geçer misin rica etsem.

Teleport sırasından kastın nedir, Jangan a ekleyeceğim diyorsan _RefTeleLink tablosuna ekleme yapacaksın. Mesela Janganın teleport numarası 1 dir. Teleport numaralarını nasıl öğrenebilirim dersen de _RefTeleport tablosundan öğrenirsin.
1-->Hedef Teleport

1 350 GATE_VSRORG xxx 45000 SN_ZONE_VSRORG 26265 0 1088 -107 1397 150 0 0 1 1 0
Yani bu baştaki 1 jangan oluyor 350 ise benim klon mapım Togui. Şimdi anlıyorum çok teşekkür ederim ekledim jangandan toguiye <3

Hayır dostum. Burası Ref_Teleport tablosu. Burada ki 1 aktifliği gösteren 1. Sen şimdi Ref_Telelink yerine gir ve verdigim şeyi yaz.

113505000000200000000000000

Buradaki ilk 1 aktiflik. 2. 1 jangan. 350 senin teleport taşın. 4. sü gold miktarı. Eğer level sınırı koymak istersen söyle onunda yerini söyliyim.

Geri
Üst Alt