Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Teleport Taşı ve Teleport Noktası Ekleme

Eklenilen teleport taşının bulunduğu yere yaklaştığım an client kapanıyor. BSR'ler ile oynadım farklı bsr denedim sonuç aynı

Teleportbuilding txt sini bsr veya bsr yolu hatalıdır diye yukarda aktif olan BSR kodlarını kopyalayıp denedim gene crash , ''quest\teleport01.bsr'' yazıyordu pk2 çıkarıcı ile data.pk2 içeriğini kontrol ettim questin res klasörü içersinde bulundugunu farkettim acaba başında '' res '' eksik mi diye res\quest\teleport01.bsr yaptım gene olmadı. Başka bsrler import edip onların yollarını denedim başaramadım. Ama Teleport data da tam olarak nereyi kontrol etmem gerek anlamış değilim

Geri
Üst Alt