Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Teleportsuz Bölgeye Işınlanma

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar, belki de çok basit bir yöntemi vardır, bir fikrim olmadan soruyorum. Normalde ışınlanma olayını 2 bölgeye teleport ekleyip birbirine bağlayarak gerçekleştiriyoruz fakat herhangi bir bölgeye teleport eklemeden oraya nasıl ışınlanabiliriz ?

Merhaba arkadaşlar, belki de çok basit bir yöntemi vardır, bir fikrim olmadan soruyorum. Normalde ışınlanma olayını 2 bölgeye teleport ekleyip birbirine bağlayarak gerçekleştiriyoruz fakat herhangi bir bölgeye teleport eklemeden oraya nasıl ışınlanabiliriz ?

yine klasik olarak 2 adet teleport ekleyip, tek taraflı ışınlanma yaparsın. ışınlandığın bölgedeki teleport taşını kaldırırsın işlem bu kadar.

_RefTeleport ve _RefTelelink tablolarında olmayan bir TeleportID ye ışınlanamazsınız. Jangan dan DW ye gitmek gibi... Ama siz GM komuduyla gitmek istiyorsanız /addwarp sonrasında /wp ZoneName komutlarıyla haritayı gezebilirsiniz.

Bu konularda bilgi sahibiyim, @tylu arkadaşım da aynı şeyin linkini vermişti zaten. Ben obje olmaksızın ışınlanmanın mantığını anlamaya çalışıyordum ve @predatorZ sayesinde öğrendim.

Yetkili arkadaş konu çözüldü olarak kapanabilir.

Geri
Üst Alt