Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Title Scroll Ekleme

Eline sağlık güzel bir paylaşım fakat herşeyi doğru şekilde yaptım ama oyunda title scroll u kullandığımda title değişmiyor. DB den title verdiğimde doğru şekilde çıkıyor ama scrollu kullandığımda bunu değiştirmiyor sebebi nedir bilen var mı?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Eline sağlık güzel bir paylaşım fakat herşeyi doğru şekilde yaptım ama oyunda title scroll u kullandığımda title değişmiyor. DB den title verdiğimde doğru şekilde çıkıyor ama scrollu kullandığımda bunu değiştirmiyor sebebi nedir bilen var mı?
Kusura bakma kardeşim prosedürü yazmayı unutmuşum şimdi oldu çalışıyor..

peki ID leri benimkinin siralamasina uymali mi?

mesela benim son RefObjItem 21333 te kaldı bunları yapıştırdım 21340'tan devam etti textdata ve diğer dosyalarda da 4xxx olan kısımları 21340 yaptım
21333 ten 21339 a kadar boş olması sorun çıkarır mı

peki ID leri benimkinin siralamasina uymali mi?

mesela benim son RefObjItem 21333 te kaldı bunları yapıştırdım 21340'tan devam etti textdata ve diğer dosyalarda da 4xxx olan kısımları 21340 yaptım
21333 ten 21339 a kadar boş olması sorun çıkarır mı
idleri kendıne göre düzenlemen gerekıyor hocam :)

Geri
Üst Alt