Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Title Scroll Ekleme

21333 te bitiyordu ekledim 21340 oldu id leri değiştiremedim öyle çalıştırdım şimdi de cord hatası alıyorum işleme başlamadan önceki datamı kurdum hala cord hatası veriyor bulaşmasaydım keşke :D
medyadakı ıplerı değiştirmen gerekıyor sadece diğerlerini sql oto verıyor

21333 te bitiyordu ekledim 21340 oldu id leri değiştiremedim öyle çalıştırdım şimdi de cord hatası alıyorum işleme başlamadan önceki datamı kurdum hala cord hatası veriyor bulaşmasaydım keşke :D
Cord=kordon, o da = kablo
Modüller arası bağlantı sağlandı anlamında.. modüllerde ki her fatal kırmızı renkli yazı hata değildir. Buradaki bildirimin yaptığınız editle bağlantısı yok.

Yukarıda yazdıklarınıza istinaden söylüyorum.. idleri otomatik vermiş diyorsunuz.. tablonun verdiği ID 'yi prosedüre girin.. ayrıca bu tip scrollarda eğer files logları kapaliysa verim alamazsınız, çalışmazlar.

Cord=kordon, o da = kablo
Modüller arası bağlantı sağlandı anlamında.. modüllerde ki her fatal kırmızı renkli yazı hata değildir. Buradaki bildirimin yaptığınız editle bağlantısı yok.

Yukarıda yazdıklarınıza istinaden söylüyorum.. idleri otomatik vermiş diyorsunuz.. tablonun verdiği ID 'yi prosedüre girin.. ayrıca bu tip scrollarda eğer files logları kapaliysa verim alamazsınız, çalışmazlar.
Buradaki hatayı nasıl çözebilirim

Geri
Üst Alt