Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Trader Suit

Türk Lirası
0.00₺
1.resim
1669724831637.png
normalde oyun girişinde böyle gözüküyor herhangi bir sorun yok ama üstüne giyildiğinde kafa kısmı thief gözüküyor bilgimiz kadarıyla biraz oynamalar yaptık ama çözümü bulamadık bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
2.resim
Adsız.png

Bunu ilk fixleyen birisi olarak cevap vereyim tek nedeni refskill bağlantısıdır gerisi sende

Oyla 0
sıfır yapma ekledıklerını kaldır komple thır hunter trader olmak uzere yukarda txr de sıldım hepsını
silince böyle oldu :D 1669731061644.png
Bunu ilk fixleyen birisi olarak cevap vereyim tek nedeni refskill bağlantısıdır gerisi sende
Tamam oraya da bakayım
BSR içine 2 DDJ satırı eklenmiş olabilir mi BSR yi açıp baktınız mı ?
bsr aklımıza geldi ama nasıl açılır nasıl düzenlenir bilmediğimiz için dokunmadık ama ona da bakayım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

bsrleri kontrol ettim orada sıkıntı yok çift yazılmamış hiç

Oyla 0
silince böyle oldu :D Ekli dosyayı görüntüle 14627

Tamam oraya da bakayım

bsr aklımıza geldi ama nasıl açılır nasıl düzenlenir bilmediğimiz için dokunmadık ama ona da bakayım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

bsrleri kontrol ettim orada sıkıntı yok çift yazılmamış hiç
son olarak bsr içine bakmak kalıyor ve refskill bsr içeriğini görmek için ne kullanmamız gerekiyor böyle daha iyi görünüyor gibi 😂😂

Oyla 0
được rồi, tôi đã tìm thấy các ID có vấn đề trong bảng refskill đã trượt trong bộ thủ tục ID kẻ trộm kỹ năng giao dịch viên, bộ giao dịch ID kỹ năng kẻ trộm được viết
Ekli dosyayı görüntüle 14628
bạn có thể vui lòng cho tôi biết làm thế nào để khắc phục điều này, tôi có cùng một vấn đề

Oyla 0
Geri
Üst Alt