Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Uniq exploiti saldırısı

Türk Lirası
0.00₺
Piyasada Kendini geliştirmeye çalışan bir çok kişi var arkadaşlar fixli guard kullanmayanın dikkatine oyunda isterse ip koruma olsun isterse hiç bir port açığı olmasın yeni tip saldırıyı bilmeyenler için dile getirmek istiyorum benim başıma bugun sabah ve 1 saat önce falan geldi yetkili girişi yapmadan programla uniqe exploiti yeni tip saldırı yapıldıgını farkettim ben standart k guard kullanıyorum bu durumu nasıl fixleyebiliriz piyasada yeni bir exploit saldırısı server açacaklara standart guard kullananlara duyurulur ..

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
bn çözdüm gibi %80 araştırmalarıma göre
Analzer ile clientin (yani bizim oyunun ) veya serverın (joymaxın ) birbirine data alışverişini inceler
c>s clientten servera gönderilenler
s>c serverdan cliente gönderilenler işlerim bitsin kurcalayacagım bu işleri bklm

Oyla 0
Geri
Üst Alt