Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Uniq moob spawn ve saat ayrları hakkında.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _RazoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_RazoR

.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba. serverdaki medusa-jupıter yuno gibi uniqlerin moob spawn larını kaldırmak istiyorum araştırdım bıraz ama genellikle bölgeden moob kaldırma kodu var tam emın olmadıgımdan işlem yapmadım.
2.bir sorum ise jupiter yuno The earts uniqlerinin cıkış saatlerıni nasıl ayarlayabılırım serverda suan ekli ama herhangibi bir cıktı yazısı veya saati belili değill.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. hayırlı ramazanlar. iyi forumlar.

dwDelayTimeMin-- En Düşük Zaman
dwDelayTimeMax-- En Yüksek Zaman

Update Tab_RefNest Set dwDelayTimeMin=60 , dwDelayTimeMax=120 WHERE dwTacticsID = (SELECT dwTacticsID FROM Tab_RefTactics WHERE dwObjID =
(SELECT ID FROM _RefObjCommon WHERE Codename128 like 'MOB_CH_TIGERWOMAN'))
Update Tab_RefNest Set dwDelayTimeMin=60 , dwDelayTimeMax=120 WHERE dwTacticsID = (SELECT dwTacticsID FROM Tab_RefTactics WHERE dwObjID =
(SELECT ID FROM _RefObjCommon WHERE Codename128 like 'MOB_OA_URUCHI'))
(SELECT ID FROM _RefObjCommon WHERE Codename128 like 'MOB_KK_ISYUTARU'))
(SELECT ID FROM _RefObjCommon WHERE Codename128 like 'MOB_TK_BONELORD'))
(SELECT ID FROM _RefObjCommon WHERE Codename128 like 'MOB_RM_TAHOMET'))
(SELECT ID FROM _RefObjCommon WHERE Codename128 like 'MOB_EU_KERBEROS'))
(SELECT ID FROM _RefObjCommon WHERE Codename128 like 'MOB_AM_IVY'))

Oyla 0
Geri
Üst Alt