Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Unique Dosyaları

hayır 404 not found hatası veriyordu onu yazdım konuya birde silkroadın pet animasyonları youtube link ekledim birde :D

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Modelleme ile hiç uğraşmadım.
Tüm modellemeler data içerisinde bulunuyor.
bms, bmt, dds, ddj ve diğer tüm formatlar tek tek orada.

BMS, BMT editörler ile açılabiliyor sanırım, uğraşmadığım için sağlıklı bilgi veremicem.

Bilgisi olanlar yazar diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim. clientten sökebilirsem konu çözülücektir.

Son düzenleme:
Dataları açiyorum lakin texturelerden yani dokulardan ziyade modeli bi bulamadım joymax bunu neyle modellemiş

benim istediğim bir örnek ss'deki 3d'nin modeline takılmayın sadece onu silkroad unique'lerinden birtane düşünün bana o lazım model lazım yani :D

2179

Anladığım kadarıyla iskelet halini istiyorsun, onlarda .bsk olarak geçiyor.
"data\prim\skel\mob" bu veri yolunda bulunuyorlar.

Eğer Komple sökersem client'i oyunun ana tabanını komple oyunun motorunu bile değişicem vurucam işletim sistemini freebsd ye :D

Geri
Üst Alt