Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Unique Dosyaları

Oh <3 :p uzun iş lakin yapıcam şu kütüphanenin fonksiyonlarını kafama bi yerleştireyim :( mysql'le derliyeceğim bu ne abi db db db sadece tek arşivleme varken nie uzun işe girmişki bu joymax

Son düzenleme:
Yardımlar için teşekkür ederim konumda modelleri teker teker açıp arayacağım konu çözülmüştür.

2182

Son düzenleme:
white-viper-3d-model_0_2703.jpg

Joymax 3DS Max üzerinden oyunu modellemiş ancak kendilerine özel pluginler ile yapmış.
Paylaştığım dosyada FBX olarak model mevcut.

Ekli dosyalar

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Rica ederim. Bir ara oyunu komple bu şekilde çıkartmıştım ancak bazı noktalarda tıkandığım için sonrasında vazgeçtim. Joymaxın son zamanlarda yapmış olupta yayınlamadığı canavarlar vardı. Yalnız sorun sadece model,materyal ve animasyonları hazırlanmış gerisi yoktu.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Tam zamanlı şekilde skilleri kaldı. %90 oranında tamamlamıştım.

hm skill faktörleri nedir yani çizim olarak ? uzantı .dds mi ? 1 skill üzerinde kaç animasyondan gidilmiş ?

efpler yok gerisinin de anlamı yok zaten. efekt olmadıktan sonra canavar diye ağaç ekle dursun

İşlevi npc olur hoş geldercesine animasyon koyarız :D boyun büker :D hoş geldiniz ya efendi xD

Geri
Üst Alt