Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü uniquelere yada moblara item ekleme

darkroad

.
.
Türk Lirası
0.00₺
UNiqlere drop eklemek ıstıyorum fakat SGL de ıslem yapamıyorum. sureklı bı unlem ısaretı var ve ne yaptysam denedıysem olmadı ıslem yapamadan cıkmak zorunda kaldım defalarca kez.. Yol gosterırsenız sevınırım ıyı gunler

UNiqlere drop eklemek ıstıyorum fakat SGL de ıslem yapamıyorum. sureklı bı unlem ısaretı var ve ne yaptysam denedıysem olmadı ıslem yapamadan cıkmak zorunda kaldım defalarca kez.. Yol gosterırsenız sevınırım ıyı gunler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Video izlersen anlarsın belki işini görür yedek almadan yapma fakat.

Oyla 0
Ünlem çıkıyorsa manuel ekleme yapıyor ve yapıştır yaptığınız satırlarda yanlış tab ya da eksik girdi bıraktığınızı düşünüyorum.
DropGroup eklerken o iki tablodan en son girdileri kopyalayın, excel'e yapıştırıp yeni grup numaraları ile birlikte düzenleyin, bittikten sonra yerine yapıştırırsınız.
Boşluk ya da fazla girdi yapmamış olursunuz.

Oyla 0
Evet kısmen çözüldü bu defa da akıllılık yapayım dedim en alttakni kopyalayıp 1 kere yapıstırmak yerine 4 5 tane yapıstırdım smdi üstüne değerleri giremiyorum 1 tane den de oldum.. Üstüne birde yapıstırdıklarımıda silemiyorum boka sardı daha da 😒😑
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sorun çözüldümü ?
Evet kısmen çözüldü bu defa da akıllılık yapayım dedim en alttakni kopyalayıp 1 kere yapıstırmak yerine 4 5 tane yapıstırdım smdi üstüne değerleri giremiyorum 1 tane den de oldum.. Üstüne birde yapıstırdıklarımıda silemiyorum boka sardı daha da 😒😑

Oyla 0
Geri
Üst Alt