Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Video Anlatım İstekleri

@MrStrelitzia Dostum sana birşey sormak istiyorum serverimde şöyle birşey olacak. 1 Unique olacak ve bu gün içinde 3-4 saatde bir spawn olucak. Örneğin (Lord Yarkan) günde 3-4 saatde bir spawn olacak ve kesen kişiye 50 veya 100 silk otomatik olarak verdirecem. Bunu nasıl yaptırabilirim?
Aynı saat başı silk verdirmek gibi ama burada unique kestirip kesen kişiye 100 silk verdirmek var.
Bu konuda da yardımcı olursan tadından yenmez <3.

@MrStrelitzia Dostum sana birşey sormak istiyorum serverimde şöyle birşey olacak. 1 Unique olacak ve bu gün içinde 3-4 saatde bir spawn olucak. Örneğin (Lord Yarkan) günde 3-4 saatde bir spawn olacak ve kesen kişiye 50 veya 100 silk otomatik olarak verdirecem. Bunu nasıl yaptırabilirim?
Aynı saat başı silk verdirmek gibi ama burada unique kestirip kesen kişiye 100 silk verdirmek var.
Bu konuda da yardımcı olursan tadından yenmez <3.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

denemedim sadece paylaştım istersen programın adını googlede yaz araştır

birde istersen bu var

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Adam virüs total felan paylaşmamış o yüzden indirmedim tereddütlüyüm. Fakat o program stabil çalışacakmı onu bilmiyorum.
Bide şuan attığın ilk kesene slayer rütbesi verdiriyor.
Benim amacım Lord Yarkanı 3-4 saatde bir spawn olmaya ayarlayacağım. Lordu her kesen kişiye sürekli 50 silk verilecek.

Uniq spawn süresini değiştirmek için aşağıdaki kodu kullanabilirsin:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Mavi: dwDelayTimeMin=1800 Minimum Spawn Süresi
Sarı: dwDelayTimeMax=1800 Maximum Spawn Süresi
Kırmızı: MOB_TK_BONELORD Uniq Kodu
Bunları kendine göre ayarlamalısın. Süreler saniye biçimindedir. 3 4 saat demişsin 3,5 saat için 12600 'ü kullanabilirsin.
Unique kesen için program gerekli bunu zaten vermişler yukarıda program stabil çalışıyor her hangi bir sorun yaşamazsın :)

Uniq spawn süresini değiştirmek için aşağıdaki kodu kullanabilirsin:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Mavi: dwDelayTimeMin=1800 Minimum Spawn Süresi
Sarı: dwDelayTimeMax=1800 Maximum Spawn Süresi
Kırmızı: MOB_TK_BONELORD Uniq Kodu
Bunları kendine göre ayarlamalısın. Süreler saniye biçimindedir. 3 4 saat demişsin 3,5 saat için 12600 'ü kullanabilirsin.
Unique kesen için program gerekli bunu zaten vermişler yukarıda program stabil çalışıyor her hangi bir sorun yaşamazsın :)
Süreyi değiştirmeyi biliyorum başkan demek istediğim. Bu unigue yi her kesene 50 ya da 100 silk verdirmek istiyorum benim belirleyeceğim silk'i vermesini istiyorum. Bunu nasıl yapacağım stabil bir şekilde otomatik olarak çalışacak.

Geri
Üst Alt