Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Söylediğimi niye sana anlatamadım.. Dedim ki isteyen istediği yerden alsın ben yardım beklerken sen dahil kimse yardımcı olmadı. Bende kendi çabamla ekledim 2gün uyumadan hazır paylaşıp kimsenin hazıra konmasını istemiyorum.
Söylediğimi niye sana anlatamadım.. Dedim ki isteyen istediği yerden alsın ben yardım beklerken sen dahil kimse yardımcı olmadı. Bende kendi çabamla ekledim 2gün uyumadan hazır paylaşıp kimsenin hazıra konmasını istemiyorum.
Benim hiç bi zaman skill çekmek ve yapmak gibi bir derdim olmadı ve bu konu hakkında da bilgim yok, olan bilgimi yardım isteyenlerle paylaşıyorum.
Bahsettiğin cap'ler için hiç bi zamanda hevesim olmadı, laf olsun diye söyledim, paylaşmayabilirsin
Benim hiç bi zaman skill çekmek ve yapmak gibi bir derdim olmadı ve bu konu hakkında da bilgim yok, olan bilgimi yardım isteyenlerle paylaşıyorum.
Bahsettiğin cap'ler için hiç bi zamanda hevesim olmadı, laf olsun diye söyledim, paylaşmayabilirsin
Bazıları bilgisini paylaşmayıp açsa da ondan çalacaklar şöyle yaparız böyle çalarız gibi insanlar olunca insanın paylaşası gelmiyor. Sky temple moblarını ekliyorum sıkıntı olmazsa direk copy paste eklenicek şekilde paylaşıcam.
Esenliklerle arkadaşlar.
İyi forumlar dilerim ilk olarak.
Konu başlığından da anlayacağınız üzere:
Kurulumunun Videolu anlatımla yapılmasını istediğiniz paylaşımları lütfen aşağıda yorum olarak bahsetmeyi unutmayın.
Paylaşımlar'da gerekli açıklama bulunmayabilir bu yüzden Edit vs. gibi işlerden anlamayan yeni başlamış arkadaşlarımız için elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Bu yüzden nerdeyse günün 24 saati Online Yöneticilerimiz mevcut.
Her Edit işinden kısa kısa video çekip birleştirip paylaşır mısın destayli ve kısa olursa sevinirim item eklem kısaca npc ekleme kısaca vs vs gibi sen işini iyi bilirsin öğretmek gibi olmasın
Her Edit işinden kısa kısa video çekip birleştirip paylaşır mısın destayli ve kısa olursa sevinirim item eklem kısaca npc ekleme kısaca vs vs gibi sen işini iyi bilirsin öğretmek gibi olmasın
Bir süredir uzaktayım. Bir kaç işim olduğu için. Bu yüzden çekeceğim videoları da çekemedim. Aklımda bunu yapmak var zaten. En kısa sürede dönüp bir an önce bunları yapmak istiyorum bende Söylediğin şey için bir çok konsept ve ön hazırlık var kafam da nelerin ne olduğu ne için neyi kullanmamız gerektiği gibi vs. hazırlayacağım. Sadece şu yoğunluktan kurtulduğum da eğitim seti gibi bir video seti hazırlayacağım