Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vigor Stack hakkinda

Türk Lirası
0.00₺
iyi gunler arkadaslar, ben yeni yeni db edite başladım ufaktan öğreniyorum sizlerin sayesinde. fakat şöyle bir sorunum var bu nedir veya böylemidir yardımcı olursanız sevinirim:

vigor stacklerini ilk etapta 1000 yaptım gm konsolundan çıkartınca vigorları atıyorum
/makeitem ITEM_ETC_ALL_SPOTION_01 500 yapıyorum ve yere 244 adet vigor atıyor.

stackleri 10000 yapıp denedim yine aynı sorun bu bir sorunmudur yoksa normal bir olaymıdır ?

değiştirdiğim stunlar şunlar ;

RefObjItem : 22 ve 23 ıd max stack 50 > 10000

pk2 tarafı :

itemdata_5000

1 22 ITEM_ETC_ALL_POTION_05 (sadece stack değerleri)
1 23 ITEM_ETC_ALL_SPOTION_01 (sadece stack değerleri)

Database clean vsro 1.188 database'i

1643848190144.png
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

sanırım RefObjCommon'dan editleniyor fakat 255'in üstüne çıkmıyor sanırsam CanBorrow 'ın altında

Konsoldan o sayıda düşmesi normal. Çantanızda üst üste koyduğunuzda ayarladığınız değer kadar stackleniyorsa sorun yok. ItemdataXXX patch atmamışsanız atın.

Oyla 1
Konsoldan o sayıda düşmesi normal. Çantanızda üst üste koyduğunuzda ayarladığınız değer kadar stackleniyorsa sorun yok. ItemdataXXX patch atmamışsanız atın.

anladım hocam teşekkürler, üst üste koyduğumda sorun olmuyor. refobjcommon'da CanBorrow 255'in üstüne çıkmıyor sanırım değil mi ?

Oyla 0
255 değeri o itemin her yere açık olmasını ifade eder stall kasa takas.. 128 değerinde ise karakter itemi sadece kendi kasasına atabilir. Stackler tamamen RefObjItem üzerindedir. stackle ilgisi yok yani CanBorrow'un.

Oyla 1
255 değeri o itemin her yere açık olmasını ifade eder stall kasa takas.. 128 değerinde ise karakter itemi sadece kendi kasasına atabilir. Stackler tamamen RefObjItem üzerindedir. stackle ilgisi yok yani CanBorrow'un.
aa peki çok teşekkürler :D konsoldan'da max. yere düşürme değerini 255 girdiğimde 255 tane vigoru sorunsuz atıyordu, belki oradan değişiyordur diye düşünmüştüm :D

Oyla 0
Geri
Üst Alt