Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | 3x GS & 3x Agent - Multi Modül Files

[QUOTE = "king2011, post: 59042, member: 4325"]
How do we connect locally when connecting 3 servers, is there a subject for faster connection?
[/ QUOTE]

Im getting C9 error... I'll try from WAN today.

1 sunucudan kasteddiğiniz dedicated bir sunucuyu vps olarak 3 e bölüp herbirine işletim sistemi kurup o şekilde çalıştırmak değil mi
Hayır değil 1 sunucunun olması yetiyor.Sadece modülleri farklı ip üzerinden açman gerektiği için ip satın alman gerekiyor.Onun fiyatı da 5-10 lira bir şeydir.

Hayır değil 1 sunucunun olması yetiyor.Sadece modülleri farklı ip üzerinden açman gerektiği için ip satın alman gerekiyor.Onun fiyatı da 5-10 lira bir şeydir.
Peki bunun oyunun kapasitesine etkisi oluyormu
Normalde farklı sunucularda açılırsa bazı mabları o sunuculara açtırabiliyoruz bu da ana makinanın yükünü azaltıyor
ve daha önce 1 sunucuda 3 ip adresini aynı anda kullanmamıştım ve duymamıştım bunu nette ne olarak arama yapmalıyım
teşekkürler seni de yoruyorum kusura bakma

Peki bunun oyunun kapasitesine etkisi oluyormu
Normalde farklı sunucularda açılırsa bazı mabları o sunuculara açtırabiliyoruz bu da ana makinanın yükünü azaltıyor
ve daha önce 1 sunucuda 3 ip adresini aynı anda kullanmamıştım ve duymamıştım bunu nette ne olarak arama yapmalıyım
teşekkürler seni de yoruyorum kusura bakma
Sunucunu ihtiyacına göre alırsan yükünü azaltmaya gerek olacağını sanmıyorum.Bunda da maplari modüllere paylaştırabiliyorsun.Ek ip için ;

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Geri
Üst Alt