Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro Avatar Effect(Sorunsuz)

skilleffect.txt senın kullandığın dimi ? eğer öyleyse kendi charactervisualchange.txt atarmısın bana karşılaştırma yapıcam. ()

@Xena

benmi göremiyorum anlayamadım bi kontrol edermisin ? dahada aklıma bişey gelmedi herşey düzelttim kontrol ettim kurcaladım :S

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Kod:

Kod:

itemdata_45000 - OBJcommon
skilleffect
charactervisualchange

avatar_m_steampunk_wing.bsr değilde attach olması lazım diye biliyorum bi kontrol et orayı

3 Gündür akşam 10 11 den sonra işten geliyorum gecelere kadar çözemeye çalışıyorum :D meğer okadar kolaymış ki çözüm xD ben 2013 den buyana aynı db kullandığımdan kodları eklemek için 2 farklı yer oluşturmuşum test içinmi yaptım neyse artık skilleffect kısmında kendı yerıne yapıştırınca çalıştı allahıma şükür rahat uyku zamanı :D

Merhabalar.
Silkroad avatarlar ile uğraşırken skilleffect.txt verilerinin eksik olduğunu farkettim.
Genelde avatarlar paylaşılırken skilleffect.txt verileri paylaşılmıyor ve eksik kalabiliyor.
Bu paylaşımda 2013'e kadar ekli olan avatarların effect'leri sorunsuz olarak düzenledim.

NOT:Genelde herkes iSro Particles.pk2 kullandığı için eft dosyalarını eklemedim. Sadece skilleffect.txt verilerini düzenledim.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Ekli dosyayı görüntüle 13535Ekli dosyayı görüntüle 13536Ekli dosyayı görüntüle 13537
Ekli dosyayı görüntüle 13538Ekli dosyayı görüntüle 13539Ekli dosyayı görüntüle 13540
Teşekkürler.

Geri
Üst Alt