Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO - Char Effect New Scroll [19.11.2018] Güncel

İyi forumlar. skilleffect.txt dosyasına eklemeler nasıl yapılacak birisi anlatabilir mi? Kendimce birşeyler denedim ama olmadı hata alıyorum hep.

Yukarıdaki skilleffect verilerin kopyalayıp bir notepad sayfasına yapıştırın.
Sonrasında notepadda boş bir alana klavye solundan 1 kez tab tuşuna basarak oluşan Tab boşluğunu kopyalayın sonra orayı silin.
CTRL + H yapın ilk önce bulunacak kısma " " bu tırnak arasındaki boşluğu kopyalayın 4 boşluk var.
Sonrasında değiştirilecek kısma ilk başta yaptığınız Tab Boşluğunu CTRL+V yaparak kopyalayın ve tümünü değiştir diyin.
Değiştirme işlemi bitince içeriği yeniden kopyalayın ve mediada skilleffect 'e ekleyin.

Yukarıdaki skilleffect verilerin kopyalayıp bir notepad sayfasına yapıştırın.
Sonrasında notepadda boş bir alana klavye solundan 1 kez tab tuşuna basarak oluşan Tab boşluğunu kopyalayın sonra orayı silin.
CTRL + H yapın ilk önce bulunacak kısma " " bu tırnak arasındaki boşluğu kopyalayın 4 boşluk var.
Sonrasında değiştirilecek kısma ilk başta yaptığınız Tab Boşluğunu CTRL+V yaparak kopyalayın ve tümünü değiştir diyin.
Değiştirme işlemi bitince içeriği yeniden kopyalayın ve mediada skilleffect 'e ekleyin.
tamam deneyecem bu dediklerinizi sonucu yazarım

edit: Sorun düzeldi yardım için teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
No Effect
8Y3GBeIuQ5_rhamayPDGqA.png

Arkadaşlar ekledim oyun içinde kullanınca dc veriyor ve şuan oyuna giremiyorum sorun nedir? Nerde hata yapmış olabilirim?

Geri
Üst Alt