Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO - Char Effect New Scroll [19.11.2018] Güncel

Konunun en altında eski hesabımla bir db ekledim bu dbyi eklersen sorunsuz oyunun açılacaktır. eksik olduğundan dolayı açılmıyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bro birşey fark etmiyor hala DC veriyor char effect dosyalarında mı bir sıkıntı var acaba oyuna girip itemi kullandığım zaman DC verdi şimdi aktif göründüğü için oyunada giremiyorum.

Bro birşey fark etmiyor hala DC veriyor char effect dosyalarında mı bir sıkıntı var acaba oyuna girip itemi kullandığım zaman DC verdi şimdi aktif göründüğü için oyunada giremiyorum.
aktif gördüğünü için ise skill effect ve refskill ile alakalı o zaman çünkü hatalı olsa yere düşmez o scrol görünce dc yiyorsun refskill kontrol et

aktif gördüğünü için ise skill effect ve refskill ile alakalı o zaman çünkü hatalı olsa yere düşmez o scrol görünce dc yiyorsun refskill kontrol et
Bütün her şeyi silip baştan char kurayım dedim şimdi de oyuna giremiyorum tamamen bozdum galiba. GameServer yanıt vermiyor hatası almaya başladım.

Skillefect +skilldata kodlarını tam olarak nereye koyucaz bu kısım biraz sıkıntılı neyi nereye ekleyeceğimizide açıklar mısın. Yeniler yapamıyor benim gibi crash :D

Geri
Üst Alt