Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | Char Effect

Arkadaşlar neden içerik paylaşımlarında beğenmek gereksinimi duyuyoruz? Bu beğeniler sizde neyi kazandırıyor? Daha demin beğenip geri çektim sırf görmek için yani.. Burada demek istediğim kimse kimsenin gönderisini beğenmek zorunda kalmasın.
Evet paylaştığınız şeylerde kendi tasarımlarınız ve emekleriniz sonucunda ortaya çıkıyor olabilir fakat bunu beğeni alarak yapmayın. Sizden ricam. Herkesin fikrine ve görüşüne saygı duyuyorum fakat bir teşekkür ettiğinde zaten yeterli oluyor. Önemli olan da bu. Millete faydalı mı değil mi? Eğer çok faydalıysa zaten konu hem arananlarda çıkıyor hem de millete bir yardımlarımız dokunuyor.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Yıllarca bir "teşekkür" yazmayı çok görenler, alıp kaçanlar olduğu için bu durumda.

Ki halen daha buraya "teşekkür" yazmak yerine nokta koyanlar var ve bu şekilde olduğu sürece her gönderimi gizleyeceğim.
Beğenip çekebilirsin, bu senin görüşündür bana bişey kaybettirmez.
Ama paylaşım için teşekkür olarak beğenmek ve yorum yapmaktan aciz olmamak gerekli.

Görüşün için teşekkür ederim, tüm paylaşımlarım bu şekilde olacaktır.

Yıllardır böyle dostum. Bu konuda hemfikiriz. Paylaşma kararı alınıyor ise, kişisel bir şeydir. Bunu beğendirmeye çalışmak bir şey ifade etmeyecek zira; Nokta koyanlar ile eş değer olacaktır.

Ben teşekkür ederim.

Paylaşım için teşekkürler.

Amacım asla ve asla bu değil, amacım paylaşıma yapılmayan teşekkürlerin, bu şekilde dile getirilmesi.
Paylaşımın isteği olan ve arayanlara ulaştığını bilmek, bir işe yaradığını bilmek.

Yıllarca süre gelen "teşekkür etmekten aciz" insanları bu şekilde olaya adepte etmek.
Emin ol bir süre sonra gizlemediğin içeriğe bile gelip teşekkür edeceklerdir.

Bizler nasıl her birimizin ihtiyacına beğeni gözetmeksizin koşuyorsak (en çokta senin saçma sapan sorunlarına :D) onlarda bunu adet haline getirip, teşekkür edeceklerdir. Burası bir forum bir paylaşım yapılıyorsa karşılığında ufak bir teşekkürün klavyeden de olsa alınması gerekli. Bu insanları motive eder, yaptığı işten zevk almasını sağlar. Öpüyorum seni. ?

Geri
Üst Alt