Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSro Dc Problemi

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar bir bölgeye teleport ekliyorum bu bölge biraz yüksekte _RefInstance_World_Region bunada ekleme yapıyorum normalde farklı arenalar vs yaptım fakat burda problem çıkıyor yeni region felanmı yapmamız gerekiyor bilemedim dc yiyorum sürekli burada.GS de böyle bir hata veriyor.
ASDASDSAD.png1.png

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

gameserverde mapler yüklenirken data içerisindeki navmeshler yüklenir, navmesh dosyaları oynadığımız haritaların makina diline cevrilmiş hali diyebiliriz. Gameserver mapleri yüklerken ilk olarak _Refregionbindassocserverı referans alırlar, örnek vermek gerekirse bu tabloda SD karşısına 1 yazdıgınız zaman 1. gameserver bu dosyayı yükler .Peki nasıl yükler? _Refregion tablosunda continentname stununda regionların isimleri yer alır siz _Refregionbindassocserver tablosunda SD yi 1 yaptıgınız zaman refregion tablosunda continentnameleri SD olan tüm regionları yükler. Bu kısım birinci aşama. Maplerin yüklenmesindeki 2. asamada _Refgameworld tablosu bu tabloda _Refinstanceworldregion tablosu ile bağlantılıdır. _Refregiondaki regionIDlerin _Refinstanceworldregion tablosunda worldID leri tutulur.Bu world idler regionlar ile _Refgameworld tablosunun arasındaki köprüyü kurar ve o worldID için belirlenmiş kuralların o regionda işlenmesini sağlar. Örnek olarak; jobla girme zorunluluğu, pet açamama vs gibi.
Şimdi bu vermiş olduğum yoldan kendi sorununu kendin bulabileceğini umuyorum bol şanslar..
Tüm işlemleri tek tek yapmanı tavsiye ediyorum.Bu Tabloları girdiğin verileri baştan aşağı kontrol etmen gerekiyor.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
@iMonarch worldID zaten 1 olarak kullanıyorum bunu 60 olarakda denedim kendi worldID mide oluşturdum burada sorun yk 1 olduğu için
-RefGame_World_Config -RefGame_World bunlarda işlemim yok
-RefRegionBindAssocServer costantin açık zaten
-RefRegion burada ne yapıcagımı bilmiyorum ellemedim acıkcası karışık geldi bana
-RefInstance_World_Region burayada zaten ekli world ıd si regionun

Oyla 0
bu bölge orjinal constantin bölgesiyse buraya ilk önce warp komutuyla gidin teleport sonrası dc alıyormusunuz onu kontrol edin almıyorsanız teleport eklediğiniz yerde sorun var demektir.

Oyla 0
yok arkadaşlar naptıysak olmadı
@iMonarch yukarıya çıkamıyoruz dc yemeden hiç bir şekilde malesef kendiniz deneyin isterseniz
/warp 26959 -1720 700 -3000

Oyla 0
@newstar zaten onu yapıcamda buranın mesh dosyalarını bulamadım direk futbol sahası yapıcam burayı onu istiyor :)
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

üstte başlanmıyor bende altta başlıyorum madem oyle dış çevreyi değişiriz mesh dosyalarını bulabilirsem buranın onu yapıcam başka çare kalmadı

Oyla 0
Geri
Üst Alt