Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSro Dc Problemi

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar bir bölgeye teleport ekliyorum bu bölge biraz yüksekte _RefInstance_World_Region bunada ekleme yapıyorum normalde farklı arenalar vs yaptım fakat burda problem çıkıyor yeni region felanmı yapmamız gerekiyor bilemedim dc yiyorum sürekli burada.GS de böyle bir hata veriyor.
ASDASDSAD.png1.png

@iMonarch ewet üsttünde yürütemedim bir türli yukarıya {Y} ayarlanması lazm sanırım refregiondan aklımda 1 şey daha var onuda deniycem olamssa bırakcam

Oyla 0
Bence hiç kafanı yorma vsro için daha güzel yenilikler düşebilirsin böyle birşey için beyin yakma moduna girmeni tavsiye etmem.

Oyla 0
.bms üzerinden yapılmıyor galiba nesneler böyle bir hata veriyor sürekli datayı bunu yaptıktan sonra tekrar filese cıkarttım yine olmadı :p

ASSERT("pNMI"), 105, D:\vss-od\JMX_Library\navmesh\RTNavMeshTerrain.cpp± daha once boyle bir hatayla karsılasmadımasda.png

Son düzenleme:
Oyla 0
Geri
Üst Alt