Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO GSLib New Gameserver DLL

dont forget this dll only for GS not others

btw check the features available i wrote them

Güncelleme: Dlli istediğiniz filter ile kullanabilecek duruma getirilmiştir.(maxiguard ve diğerlerinin dllleri ile çakışmadan istediğiniz özellikleri kullanabileceksiniz)

NOT: şuanda elimdeki sunucunun süresi kalmadı. Testler konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa discord üzerinden ulaşabilir

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bu konu hakkında nazımızın geçtiği @Hostgener yardımcı olabilir. Bu süreçte test sunucu sağlayabilir. Yardımcı olabilir misiniz?

Zaten ihtiyaç olanların %90'lık kısmını yazmışsın, genel olarak tüm ihtiyaçlar bu şekilde devam ediyor.
Kapatılmadıysa tüm price hataları da kapatılabilir.

Ps. Price zaten kapatılmış.

2 tane örnek görsel ekledim. internet sorunumu çözdüğümde detaylıca görselleri paylaşacağım

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
O_O erken erişim dll ye :D

200.gif

forumdaki dm kısmını kullanamıyorum. discord üzerinden ulaşabilirsin

Geri
Üst Alt