Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO GSLib New Gameserver DLL

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

teşekkür ederim gardaş.

config.ini içine açıklamaları yazdım tek tek hangisi nere ile alakalı gibisinden. tüm özellikleri birden yayınlamadım sebebi bazı özelliklerin birbiri ile çeliştiğini farkettim. onları tekrar elden geçiriyorum. dll i güncellerken denemek isteyen olursa da bana yardımcı olmuş olur.

bu arada sunucu sorununu çözdüm.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Teşekkür ederim, güncelleme geldikçe aynı şekilde açıklamalar ve işlemlerle birlikte yazarsan daha iyi olur. Hem dönüşler hem de kullanırken ne olduğunu anlamak adına.

Sunucu konusunda sorun yaşadığın an ulaşman yeterli, elimden geleni yaparım.

@Hostgener sunucu sorunu çözülmüş, desteğiniz için teşekkür ederim. İhtiyacımız olduğu anda yardımlarınızı eksik etmeyeceğinizi biliyorduk.♥

Teşekürler. gameserverde kendinden ekli olan görevler var onları nasıl deiştirebiliriz ? bilginn varmı

Geri
Üst Alt